Tisztelt Kanizsaiak!
 
Országszerte már több mint 42 ezer egészségügyi dolgozó kapta meg a védõoltást. Az oltások beadása a hétvégén is zajlott a kórházi oltópontokon és az idõsotthonokban is. A következõ vakcinaszállítmány kedden várható, ami újabb 39 ezer ember számára elegendõ oltóanyagot tartalmaz.
 
Múlt héten az a döntés született, hogy február 1-jéig érvényben maradnak a koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések, így a maszkviselési kötelezettség, az üzletekre és a rendezvények tartására vonatkozó korlátozások, a kijárási tilalom és a közterületi magatartási szabályok. Az országos intézkedésekhez igazodó helyi intézkedéseket továbbra is fenntartom. Kérem tartsák be a szabályokat, ajánlásokat, mert a védekezés közös felelõsségünk!
 
ℹ A mai napra hazánkban újabb 1419 fõvel emelkedett a beazonosított fertõzöttek száma, és elhunyt 77 többségében idõs, krónikus beteg.
 
ℹ A ma reggeli adatok szerint városunkban 251 fõ van karanténban, és közülük 149 fõnél mutatták ki a fertõzést.
 
ℹ Facebook-oldalamon csak olyan adatot közlök, amelyet önkormányzatunk szigorúan ellenõrzött és hivatalos forrásból kap. Személyiségi jogokat érintõ információk közlésére nincs lehetõség!
 
Vigyázzunk egymásra!
Ha összefogunk, együtt újra sikerülni fog!
 
Balogh László
Nagykanizsa MJV polgármestere