Tisztelt Kanizsaiak!

Az elmúlt hetek tapasztalatait is összegezve egyeztettem a vásárcsarnok nyitvatartási rendjérõl az üzemeltetõ VIA Kanizsa Zrt. vezérigazgatójával, kiemelt figyelmet fordítva a közelgõ Adventre és a vasárnapokra, amikor az ünnepekre való készülõdés meghatározóvá válik mindenki életében.

Az egyeztetés eredményeként tájékoztatom városunk polgárait, hogy a Csarnok Üzletház (vásárcsarnok) élelmiszerpiaca és üzletei vasárnaponként is újra nyitva állnak a vásárlók és a látogatók elõtt.

 A Bolhapiac mûködése azonban továbbra is szünetel!

 Személyes egyeztetés alapján a magán használtcikk vásár is zárva tart!

 Az országos járványügyi intézkedésekhez igazodóan a Csarnok Üzletház parkolójában 2020. december 1. napjára tervezett országos kirakodóvásár elmarad.

A vendéglátó üzletekben továbbra is kizárólag az ott foglalkoztatottak tartózkodhatnak!

 Kivétel, aki az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében tartózkodik ott az arra szükséges idõtartam erejéig.

 Büfékben, sütödékben, talponállókban sem lehetséges a helyben fogyasztás! E helyszíneken is kizárólag elvitelre, a megfelelõ távolságtartás betartásával lehet ott tartózkodni a szükséges idõtartam erejéig.

 A maszk viselése minden esetben kötelezõ!

Hangsúlyozom, hogy a kormányrendelet és a védelmi intézkedések mindenkit köteleznek, hogy a más emberekkel való szociális érintkezést a lehetõ legkisebb mértékûre korlátozza, és a másik embertõl lehetõség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartson.

#vigyázzunkegymásra

Balogh László
Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere