A triatlonozók rövid távú amatõr kupáján, valamint az Old Lake Man elnevezésû versenyen is indult Korcsmárosné Vig Rozália, és a mezõnyében remekül is szerepelt.

A kaposvári, Deseda-tó környéki, amatõr triatlonozókat tömörítõ verseny indulói között a kanizsai Korcsmárosné Vig Rozália mondhatni hozta már ismert eredményes formáját: az amatõr hölgyek 60–64 esztendõs korcsoportjában 1500 méter úszást, 40 kilométer kerékpározást, valamint 10 kilométer futást teljesített úgy, hogy kategóriájában az elsõ helyezést szerezte meg – értékes pontokat is gyûjtve. Tatán az Öreg-tó környéki Old Lake Man triatlonbajnokság keretében a kaposvárihoz hasonló távon bizonyíthatott a kanizsai versenyzõ, és kategóriáját ott is megnyerte.

A két esemény között egyébként zalai helyszínen is rajthoz állt a kanizsai sportoló, amirõl már beszámoltunk. A Zalaegerszegen rendezett Decathlon Zalatriatlonon szintén gyõzött Korcsmárosné, akinek a formája továbbra is kiegyensúlyozott, így a szezon további részét is felkészülten várhatja.

Fotó: ZH

Az eredeti cikk ITT olvasható.