Az „Ön választ, mi segítünk” programot - ahogyan a korábbi években, úgy idén is - egyszerre hirdeti meg a Tesco négy közép-európai piacán (Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon)
Az áruházlánc nagyon büszke a program eddigi hazai eredményeire.
Az elmúlt 3 forduló során közel 1400 pályázatot kaptak, közülük 170 szervezet nyert el összesen nettó 68 millió forint támogatást.
Ebbõl az összegbõl többek között hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetû fiatalok részesülhettek elsõsegély és egészséges életmód képzésben,
bõvülhetett a sérült és fogyatékkal élõ gyermekek és családjuk számára megrendezett sportfoglalkozások száma.
A szociális éttermek támogatásának köszönhetõen meleg étel került mélyszegénységben élõ családok asztalára, és nem utolsó sorban tornaszobák és kültéri játszóterek szépültek meg.
A projekt népszerûségét bizonyítja, hogy a magyar vásárlók az elmúlt két évben több mint 8 millió szavazatot adtak le a szervezetekre. A korábbi évek sikerei és tapasztalati alapján a Tesco idén kibõvíti „Ön választ, mi segítünk” pályázatát.
A program kezdete óta elõször, körzetenként mindhárom, az áruházi szavazási szakaszba bejutó pályázatot támogatja.
Az elsõ helyezett 400 000 forint, a második helyezett 200 000 forint, a harmadik helyezett pedig 100 000 forint összegû támogatást nyer el.
A pályázaton a kiválasztást ezúttal is a program szakmai partnere, a Magyar Adományozói Fórum szakértõi végzik.
A szavazásra bocsátott kezdeményezések közül a vásárlók döntik majd el, hogy melyik szervezet milyen mértékû támogatást nyerjen el. Pályázatok benyújtása: 2018.02.19 - 03.29. Vásárlói szavazás: 2018.05.07. - 06.04. Gyõztes pályázatok kihirdetése: 2018. júniusában Bõvebb információt, a pályázat részletes leírását, a pályázati felhívást és a jelentkezési lapot megtalálja a http://tesco.hu/kozosseg oldalon.