KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Közérdekű informáciÓk
EU ROVAT
ÁLLÁSKÍNÁLAT
Jelenleg az alábbi intézményekben keresünk kollégákat:
ELÉRHETŐSÉGEINK
Amennyiben kérdése van a weboldallal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámon:

Tartalmi információ:
06 (20) 849 2310
valko.viktoria@nagykanizsa.hu

Technikai információ:
webadmin@nagykanizsa.hu

Írjon nekünk >>
Összes elérhetőségünk >>
 
Helyi autóbusz közlekedés


Helyi autóbusz közlekedés

 

A Zala Volán Zrt. 2015. január 1. napjától beolvadt az ÉNYKK Zrt.-be, mely a régióba tartozó Volán társaságok (Balaton Volán Zrt., Bakony Volán Zrt., Kisalföld Volán Zrt., Somló Volán Zrt., Vasi Volán Zrt, Zala Volán Zrt.) általános jogutódja lett. Az ÉNYKK Zrt. szervezetében a helyi személyszállítási szolgáltatások irányítását az Üzemeltetési Főigazgatóság látja el.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a személyszállítási közszolgáltatási feladatainak ellátása érdekében az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársasággal kötött közszolgáltatási szerződést.

Az utasforgalom kiszolgálására és a járatok közlekedésének forgalmi irányítására két nagyobb forgalmú végállomást üzemeltet a szolgáltató, az autóbusz – állomást és a Városkapu úti decentrumot.

A helyi autóbuszok javítása, karbantartása a helyközi feladatokat ellátó járművekkel együtt a Virág Benedek u. 4. szám alatti telephelyen közel 40.000 m2 nagyságú területen végzik.

A menetrenddel, jegyárakkal, utazási feltételekkel kapcsolatos aktuális információk a szolgáltató honlapján elérhetőek.

További információ:

Nagykanizsa, Báthory u. 2.
Telefon: 93/311-420
www.enykk.hu

A személyszállítási szolgáltatásról szóló 2012. évi XLI. törvény 5.§. (5) bekezdése úgy rendelkezik, hogy a vasúti és személyszállítási közszolgáltatásról, valamint az 1191/69/EGK és az 1107/70/EGK tanácsi rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács 1370/2007/EK rendelete 7. cikk (1) bekezdésében meghatározott, a felelősségi körébe tartozó előző évi személyszállítási közszolgáltatási tevékenységéről szóló összevont jelentést az érintett önkormányzatoknak minden év május 31-ig a honlapjukon, vagy a megyei napilapban közzé kell tenniük.

 

Zala Volán 2012. évi beszámoló

Zala Volán 2013. évi beszámoló

Az ÉNYKK Zrt., mint a Zala Volán Zrt. jogutódjának 2014. évi beszámolója

ÉNYKK Zrt. 2015. évi beszámoló

ÉNYKK Zrt. 2016. évi beszámoló