KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Közérdekű informáciÓk
EU ROVAT
ÁLLÁSKÍNÁLAT
Jelenleg az alábbi intézményekben keresünk kollégákat:
ELÉRHETŐSÉGEINK
Amennyiben kérdése van a weboldallal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámon:

Tartalmi információ:
06 (20) 849 2310
valko.viktoria@nagykanizsa.hu

Technikai információ:
webadmin@nagykanizsa.hu

Írjon nekünk >>
Összes elérhetőségünk >>
 
Élhető város, tökéletes kikapcsolódás

A zalai táj szépsége nemcsak az idelátogatókat varázsolja el, hanem az itt élőknek is kellemes, feltöltődésre alkalmas környezetet teremt. Nagykanizsán és környékén számos rekreációs és sportolási lehetőséget kínáló helyszín várja a kikapcsolódásra vágyókat. Közelében híres vadászterületek húzódnak, termálfürdők és egészségközpontok biztosítják a szabadidő aktív eltöltését. A város keleti szélén mesterségesen kialakított Csónakázó-tó területe a horgászok, túrázók és a vízisportok kedvelőinek nyújt kedvező feltételeket.

Nagykanizsa néhány sportágban kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik nemcsak országos, de nemzetközi szinten is. Az akrobatikus torna és a lábtoll-labda képviselői mellett az Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk Klub sportolói is városunk büszkeségei közé tartoznak.

Nagykanizsán számos sportlétesítmény áll a lakók és a turisták rendelkezésére. Található itt uszoda és városi strand, sportcsarnokok, sportpályák, amelyek nemcsak a labdarúgás, a tenisz, a vívás, és a squash, hanem akár a baseball és a motocross kedvelőinek igényeit is kielégítik.

A gasztronómiai örömöket keresők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb helyszínt. A városban található kiváló éttermek, kávézók, borospincék étlapján a helyi különlegességek mellett a nemzetközi specialitások is megjelennek.