ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

HIRDETMÉNY
2017-08-07
NINCS KÉP
Nagykanizsa Megyei Jogú Város Településképi Arculati Kézikönyvének és új településképi rendeletének készítése
 

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény előírásainak eleget téve a Partnerség szabályairól szóló 11/2017. (II. 27.) önkormányzati rendeletében foglalt eljárásrend betartásával elkészítette a város Településképi Arculati Kézikönyvének és új településképi rendeletének tervezetét.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (II. 27.) önkormányzati rendelete alapján a partnerségi egyeztetés résztvevőit és a lakosságot a városi honlapon és a városi médiákban közzétett hirdetmények útján kell tájékoztatni és lehetőséget adni észrevételeik megtételére.

Az elkészült Településképi Arculati Kézikönyv és a településképi rendelet tervezetek megtekinthető Nagykanizsa Megyei Jogú Város honlapján „A város működése – Önkormányzat – Településrendezési terv” menüpont alatt, vagy a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Csoportjánál (Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. fsz. 15.) ügyfélfogadási időben.

A tervezetekkel kapcsolatos észrevételek, javaslatok Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesterének címzett levélben tehetők 2017. augusztus 22-ig.

 

                                                                                                                                                                                                                                                       Dénes Sándor

                                                                         polgármester